Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Kalenteri

 

  • Lokakuussa ponitoiminta normaalisti, talli avoinna myös syyslomalla.

 

 

Päivitetyt ohjeet asiakkaille 
 
*Tallissa käsienpesu mahdollisuus ja käsidesiä.
*Maskia voi käyttää tallissa oman harkinnan mukaan.
*Pidetään tiukasti kiinni siitä, ettei pienessäkään nuhassa tulla tallille. Perheenjäsenen mahdollinen korona altistuminen tai karanteeni huomioidaan niin että, jätetään talleilu silloinkin väliin.
*Myös hevosilla esiintyy säännöllisesti tarttuvia tauteja. Samoilla vaatteilla ja varusteilla ei kuljeta talliltatoiselle. Vaatteet pitää vaihtaa tai pestä ja muut varusteet sekä kengät desinfioida.
 
*Heinäkuun alusta palasimme alkuperäisiin peruutuskäytäntöihin. Kerhot ja iltaryhmät tulee peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä. Saman päivän peruutuksesta tai peruuttamattomasta kerrasta peritään normaali ponitoiminnan 20e maksu. Tällä hetkellä on mahdoton suunnitella etukäteen toimintaa, yhdistää ryhmiä, tai ottaa tilalle mahdollisia korvaavia harrastajia kun peruutukset tulevat viime tipassa. Muistathan siis perua ajoissa! 
*Palasimme myös käteismaksu käytäntöön. Ponitoiminta maksetaan käteisellä paikan päälle tullessa. Tässä kohdin pyydetäänkin tarkistamaan, että kaikki jo käydyt ponitoiminnat on maksettu (kerhot, kurssit ja iltaryhmät).