Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ponikoulut

Ponikouluryhmät pyörivät arkisin ma,ti,ke ja pe, kesto 2h/ryhmä. Ponikoulut on tarkoitettu alkaen 6v aloitteleville lapsille ja nuorille. Huomioithan ponien koon vuoksi ratsastajan painorajoitus 45kg.

 Ponikoulussa on ratsastuspainotteinen ohjelma, mutta välillä mennään myös poniagilityä, ajoa kärryillä ja reellä, hiihto-ja pulkkaratsastusta. Joka kerta opitaan hevostaitoja ja varustamista, ponien hoitoa ja jokaisella on oma hoitoponi. Myös ruokinta yms kuuluu ponikoulun ohjelmaan.

Monipuolinen harrastus jota olemme tarjonneet jo liki 20v ajan, harrastus joka antaa hyvän pohjan kaikelle tekemiselle ponien ja hevosten kanssa.

Ryhmissä tilaa!

 

Minien Ponikerhot

Minien ryhmä on tarkoitettu 4-6vuotiaille lapsille. Mineissä ratsastetaan, ajetaan, opetellaan ponien hoitoa ja käsittelyä. Ryhmä kestää 1h/vko ja jokaisella on tallin puolesta ratsastukseen avustaja. Ryhmässä on max4 kerholaista kerralla. Perjantain 16-17 ryhmässä tilaa!

 

Päiväleirit

Kiitos kesäkuun 2023 leireille osallistuneille ja avustajille :)

Järjestämme  päiväleirimme aina kesäkuussa. Leireillä on ohjattua monipuolista, toiveiden mukaista ohjelmaa, ratsastusta, agilitya, ajamista, ponien hoitoa ym! Tallin puolesta avustajat.

Mukaan otetaan omat eväät, säänmukaiset vaatteet ja tietenkin onnistuneen leirin takaa iloinen mieli:)

 Ilmoittautumiset sähköpostiin puolikuun.ponitalli@hotmail.com tai tekstiviesti/Whatsapp 041 441 9282/Martsa.

Maksuehdot:

Varausmaksulla varaat paikan. Varausmaksu 20e suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä tallin tilille FI36 5025 0220 0838 85, maksuviite 12535. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa.

Loput päiväleirin maksusta 100e maksetaan 1viikkoa ennen leirin alkua samoilla maksutiedoilla. Maksu tulee olla suoritettu ennen leirin alkua. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Ponipäivä

Järjestämme ponipäiviä kesäkaudella. Ponipäivässä on ohjattua monipuolista, toiveiden mukaista ohjelmaa, ratsastusta, agilitya tai ajamista, ponien hoitoa ym! Tallin puolesta avustajat.

Mukaan otetaan omat eväät, säänmukaiset vaatteet ja tietenkin onnistuneen päivän takaa iloinen mieli:)

 Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin puolikuun.ponitalli@hotmail.com tai tekstiviesti/Whatsapp 041 441 9282/Martsa.

Maksuehdot:

Ponipäivä 60e. 

Varausmaksulla varaat paikan. Varausmaksu 10e suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä tallin tilille FI36 5025 0220 0838 85, maksuviite 12535. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa.

Loput ponipäivän maksusta 50e maksetaan 19.7 mennessä samoilla maksutiedoilla. Maksu tulee olla suoritettu ennen ponipäivän alkua. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Tilamme

Tallilla on 30x50m aidattu, valaistu ratsastuskenttä, tallitilat, hiekkatarhat sekä lämmin tallikämppä. Kesällä ponit laiduntavat pellolla ja luonnonlaitumella.

Käytössä olevat ponit ovat koulutettuja, kilttejä ja luotettavia shetlanninponeja joita myös kaikista pienimmätkin kerholaiset pystyvät käsittelemään ja hoitamaan. Vaikka ponit ovat koulutettuja, olemme kuitenkin tekemisissä eläinten kanssa ja kaikkia tilanteita ei voida täysin ennakoida aina. Tämä tulee ottaa huomioon ennen harrastuksen aloittamista.

Toiminta on aina valvottua ja ohjattua, turvallisuuteen on panostettu, henkilökunta on ammattitaitoista, ponit ja tilat asianmukaiset. Turvallisuusasiakirja on ilmoitustaululla kaikkien luettavissa ja talliin tehdään säännöllisesti valvonta- ja turvallisuustarkastukset, paikalla käyvät tarpeen mukaan myös sekä kunnan-että yksityinen eläinlääkäri ja terveystarkastaja joka valvoo mm. lannan säilömistä ja käsittelyä. Toimintamme on avointa ja meille on tärkeää sekä asiakkaiden, että eläinten hyvinvointi.

 

Ohjeita

-Tarttuvien tautien varalta samoilla vaatteilla/kengillä/varusteilla ei saa kulkea tallilta toiselle. Jos käyt muillakin talleilla; käytä mielellään aivan eri varusteita. Tai pese vaatteet, käytä eri jalkineita ja desinfioi hyvin muut varusteet (esim Hankkijalta saatavalla Supreme Horse Caren desinfiointispraylla). 

-Tallin alueelle ei saa tuoda koiria.

-Tallin alue on savuton.

-Ponien ruokkiminen ilman lupaa on kielletty.

-Tarhoissa oleviin poneihin ei saa koskea sähkölankojen välistä eikä tarhoihin mennä ilman lupaa.

-Jokaisen harrastajan tulee hankkia oma kypärä (aluksi saa tallilta lainaksi), kypärän tulee olla uusi VG1 hyväksytty ja kooltaan sopiva.

-Ratsastuksessa käytetään korollisia kenkiä/saappaita ja sormikkaita. Hiukset tulee olla kiinni. Kaulahuivia tai muita roikkuvia asusteita ei käytetä, takki pidetään ratsastaessa kiinni.

-Lastenvaunuja ei saa työntää ponien lähelle. Pikkulapsista pidetään huolta eikä lapsia nosteta karsinoiden yli ponien luokse tai ponien pään lähelle.

-Puhelimen käyttö ja kuvaaminen tallilla:

 Puhelin saa olla mukana tallilla, mutta se jätetään tallikämppään omaan kassiin ponitoiminnan ajaksi. Puhelinta ei käytetä ponikoulun aikana vaan keskitytään harrastamiseen ja tekemiseen koko toiminnan ajan. 

 Aikuiset voivat halutessaan ottaa valokuvan lapsestaan ponin kanssa, kunhan kuvassa ei näy muita lapsia ja kuvaaminen ei häiritse toimintaa. Videokuvaus kielletään jälleen kokonaan, videoihin päätyy tahtomattaan toisia lapsia/avustajia ja haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden harrastaa rauhassa ilman paineita päätyä videoihin. Toivomme ymmärrystä asian suhteen.