Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ponikerhot

 

Keskiviikon klo 16-18 ryhmässä tilaa!

 

 

 

 

Ponikerhomme pyörivät arkisin ja on tarkoitettu  alkaen 6v aloitteleville lapsille ja nuorille. Huomioithan ponien koon vuoksi ratsastajan painorajoitus 20-45kg ponista riippuen, parilla isommalla ponilla 55-65kg. 

Ponikerho kestää 2h/ryhmä. Vakiokerholainen sitoutuu ilmoittamaan poissaolostaan viimeistään edellisenä päivänä, ilmoittamaton/saman päivän peruutus kerhomaksu 20e. 

 

Kerhoissa on toiveiden mukaista ohjelmaa, pääsiassa joka kerta ratsastetaan. Välillä mennään myös poniagilityä, ajoa kärryillä ja reellä, hiihto-ja pulkkaratsastusta. Joka kerta hevostaitojen opettelua, ponien hoitoa, ruokintaa ja käsittelyä.

 

Tallilla on 30x50m aidattu, valaistu ratsastuskenttä, tallitilat, hiekkatarhat sekä lämmin tallikämppä. Kesällä ponit laiduntavat pellolla ja luonnonlaitumella.

 

 

Kerholaisten käytössä olevat ponit ovat koulutettuja, kilttejä ja luotettavia shetlanninponeja joita myös kaikista pienimmätkin kerholaiset pystyvät käsittelemään ja hoitamaan. Käytössä myös kaksi hieman isompaa ponia. Vaikka ponit ovat koulutettuja, on hevonen kuitenkin saaliseläin. Siksi sitä ei aina voida hallita yllättävän tilanteen tullen. Tästä johtuen ponien selästä pudotaan joskus. Tämä tulee ottaa huomioon ennen harrastuksen aloittamista. 

 

 Ensimmäiset ponikerhomme lähtivät pyörimään jo vuonna 2005. Tiettävästi olimme ensimmäinen talli joka aloitti kerhot tässä mittakaavassa. Kerhomme suosio on ollut jatkuvasti kasvusuunnassa ja kävijämäärä on jo moninkertaistunut. Toiminnastamme ovat olleet kiinnostuneita myös muut samanlaista toimintaa suunnittelevat.

 

 Toiminta on aina valvottua ja ohjattua, turvallisuuteen on panostettu, henkilökunta on ammattitaitoista, ponit ja tilat asianmukaiset. Turvallisuusasiakirja on ilmoitustaululla kaikkien luettavissa ja talliin tehdään säännöllisesti turvallisuustarkastus(tukes), paikalla käyvät tarpeen mukaan myös sekä kunnan-että yksityinen eläinlääkäri ja terveystarkastaja joka valvoo mm. lannan säilömistä ja käsittelyä. Toimintamme on avointa ja meille on tärkeää sekä asiakkaiden, että eläinten hyvinvointi.

 

Erilainen harrastus jossa lapsi oppii perinteisten asioiden lisäksi sosiaalisuutta,suvaitsevaisuutta ja kärsivällisyyttä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kajo & LupuKajo & Lupu